Gegarandeerd een gezond klimaat door real-time monitoring.

Binnenklimaat monitoring

Met Gydz binnenklimaat monitoring creëren we een gezonde omgeving waarin mensen prettig kunnen werken, leren, leven en beleven.

Van scholen en kinderopvang tot kantoortuinen: een gezond binnenklimaat is in deze tijd belangrijker dan ooit.

In veel gebouwen is onvoldoende ventilatie en een slechte luchtkwaliteit. Andere veel voorkomende binnenklimaat problemen zijn te lage temperaturen en tochtklachten in de winter, oververhitting in de zomer en problemen met daglicht en verlichting. Dit alles kan zorgen voor gezondheidsklachten, daarbij behorend ziekteverzuim en verminderde leer- en werkprestaties.

Binnenklimaat monitoring in een schoolomgeving

Met binnenklimaat monitoring van Gydz kan de luchtkwaliteit continu in de gaten gehouden worden om op het juiste moment in actie te komen.

Onze draadloze klimaatsensoren meten temperatuur, relatieve vochtigheid, CO₂, fijnstof, verlichtingssterkte en/of beweging. Ze zijn uitgerust met een indicator die een duidelijk signaal afgeeft. Bij groen is alles in orde, bij rood moet je actie ondernemen!

Alle resultaten worden daarnaast ook weergegeven in het Gydz binnenklimaatportaal. Het portaal geeft direct inzicht in het verloop van zowel temperatuur als CO₂ en geeft overschrijdingen weer in een logboek. Ook kunnen er alarmen ingesteld worden zodat er direct actie ondernomen kan worden wanneer dat nodig is.

Wil jij ook een gezond binnenklimaat door real-time inzicht? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem direct contact met ons op:

Neem contact op met
Cas
E-mail
E-mail via
Telefoon

Laat je gegevens achter en we helpen je op weg!

Bedankt, we nemen spoedig contact op!

Oei, er ging iets mis!
Neem contact met ons op via
info@gydz.nl
Zoek je een combinatie van onze diensten? Dat kan ook!