Daarom Gydz

Onze kracht is het vereenvoudigen van complexe vraagstukken naar begrijpelijke taal. Wij helpen bij het realiseren van een duurzaam en comfortabel gebouw door monitoring en advies op maat.
Het resultaat: overzichtelijke rapportages en tevreden opdrachtgevers die direct aan de slag kunnen met concrete actiepunten om gebouwprestaties te optimaliseren.

Op 3 juni 2024 opent de nieuwe ronde voor de DUMAVA-subsidie. Lees er hier meer over!
Meer nieuws

Wij zijn Gydz

Cas de Roij

Directeur / Duurzaamheidsadviseur

LinkedIn

Als directeur en duurzaamheidsadviseur van Gydz, ben ik gespecialiseerd in gebouwmonitoring en data-analyse in de breedste zin van het woord. Mijn kracht ligt in het vertalen van data naar gerichte en praktische inzichten die helpen bedrijfskundige en maatschappelijke vraagstukken op te lossen. De techniek moet hierbij in dienst staan van de gebruiker en niet andersom!

Rob Jongenelen

Duurzaamheidsadviseur

LinkedIn

Ik sta voor structuur en betrouwbaarheid gegoten in een maatwerkoplossing. Data biedt inzicht, inzicht creëert mogelijkheden en mogelijkheden zijn de basis voor innovatie en ontwikkeling. Met mijn frisse blik hoop ik onze opdrachtgevers te begeleiden om kansen te grijpen op het gebied van duurzaamheid en comfort.

Carlijn Maas

Jr. Data Scientist

LinkedIn

Als junior data scientist gebruik ik data afkomstig van metingen en combineer deze met maatschappelijke en organisatiekundige informatie. Door innovatief met data om te gaan ontstaat informatie die bijdraagt aan een realistisch en toch ambitieus duurzaamheidsadvies.

Mijn streven is om die informatie zo inzichtelijk en betrouwbaar mogelijk te maken.

Willem-Jan van den Berk

Duurzaamheidsadviseur

Partner

LinkedIn

Ik ben een adviseur die visie op organisatie, gebruikerswensen en eisen als geen ander weet te vertalen naar oplossingen die uitblinken van eenvoud en weet de techniek op een leuke manier begrijpelijk te maken voor opdrachtgevers en gebruikers.

Een pragmatische aanpak, grenzeloze betrokkenheid en het doorzettingsvermogen om te zoeken naar de maximale mogelijkheden en (duurzame) toepassingen voor de klant zijn mijn onderscheidende kenmerken.

Stefan Janssen

Duurzaamheidsadviseur

Partner

LinkedIn

Om gebouwen duurzamer, gezonder en winstgevender te maken is het nodig om telkens een stap vooruit te denken en actief te schakelen. Woorden die mij typeren zijn: betrokken, gestructureerd, betrouwbaar en klantgericht.

Carola van Gijzel

Officemanager

LinkedIn

Binnen Gydz heb ik veel afwisselende werkzaamheden die variëren van boekhouding naar marketing en communicatieactiviteiten. Met als doel om onze relaties te voorzien van de juiste informatie en onze opdrachtgevers een prettige en professionele klantreis te laten ervaren.

Aniek Boesten

Marketing & Communicatie

LinkedIn

Gydz wil gebouwen gezonder, energiezuiniger en winstgevender maken. Het is één van mijn taken om Nederland hiermee kennis te laten maken. Met ervaring, creativiteit en enthousiasme zet ik Gydz verder op de kaart.

Kom ons team versterken!

Vacature

Duurzaamheidsadviseur

Meer informatie

Onze klanten