Reduceer CO₂-uitstoot

Waarom CO₂-uitstoot reduceren?

Klimaatverandering is een grote uitdaging voor de komende decennia. Het verminderen van CO₂-uitstoot is essentieel om klimaatverandering tegen te gaan. Door CO2-uitstoot te verminderen, kunnen we de opwarming van de aarde beperken. Het is onze verantwoordelijkheid om de toekomstige generaties een leefbare planeet na te laten. 

Wij ondersteunen opdrachtgevers bij het vormgeven van een CO₂-reductie ambitie op strategisch niveau en geven invulling aan de uitvoering op operationeel niveau.

Reduceer CO₂-uitstoot
Reduceer CO₂-uitstoot

Gydz geeft inzicht in de totale CO₂- productie van organisaties

Ben je van plan om als organisatie minder CO₂ uit te stoten? Dan zit je volgens ons op de juiste weg. Maar hoe vervolg je de route? Minder CO₂-uitstoot vraagt om een langetermijnvisie en duidelijke prognoses. Voordat je beslissingen maakt, wil je weten wat de verschillende verduurzamingsmaatregelen opleveren. Zowel in euro's als in uitstoot. ‍Daarom geeft Gydz inzicht in de totale CO₂-productie van organisaties. Met dit inzicht wordt duidelijk waar de grootste kansen liggen en welke besparingen het meest opleveren.

We vertalen data naar tastbare inzichten en bieden onafhankelijke oplossingen.

Hoe helpt Gydz in het reduceren van CO₂-uitstoot?

Gydz faciliteert een verduurzamingstraject waarbij we kijken naar het gebouw en de gebruiker. We vertalen data naar tastbare inzichten en bieden onafhankelijke oplossingen. Met onze uitgebreide expertise op het gebied van energiemonitoring, binnenklimaat monitoring en energiemanagement ondersteunen we onze klanten bij het verminderen van de CO₂-uitstoot van gebouwen en processen.

Onze adviezen zijn zowel inspirerend als begrijpelijk, waardoor ze direct toepasbaar zijn.

Inzicht met de CO₂-reductietool

Met onze eigen ontwikkelde CO₂-reductietool brengen we de uitstoot van de organisatie in kaart. In deze tool kunnen we verduurzamingsscenario's verwerken en het resultaat van geplande acties visualiseren. Zo biedt het inzicht in de totale CO₂-reductie op gewenste momenten in de toekomst en worden investeringen afgezet tegen de opbrengsten.

Begeleiding van bekende CO₂-reductie trajecten zoals de EED audit en Greendeal Zorg

We geven invulling aan trajecten gericht op het reduceren van CO₂-uitstoot met behulp van o.a. de EED audit, Greendeal Zorg of Milieuthermometer Zorg. We hebben al meerdere klanten mogen helpen bij het doorlopen van deze trajecten.

Ontdek onze diensten

Andere oplossingen

Op de hoogte blijven?

Volg eenvoudig
waar Gydz
mee bezig is
via LinkedIn

LinkedIn

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Neem contact op met
Rob

Of nemen wij contact op?

Bedankt, we nemen spoedig contact op!

Oei, er ging iets mis!
Neem contact met ons op via
info@gydz.nl