Verbeter binnenklimaat

Waarom binnenklimaat verbeteren?

Een gezond binnenklimaat heeft een positieve invloed op het comfort en bevordert de gezondheid. De juiste temperatuur, luchtvochtigheid en luchtkwaliteit, bevorderen de productiviteit en concentratie. Werk- en leeromgevingen met een comfortabel binnenklimaat dragen zo dus bij aan een positief effect op het welzijn en de prestaties van werknemers, bewoners of leerlingen.

Binnen de huidige wet- en regelgeving wordt ook veel aandacht gevraagd voor dit thema. Of het nu gaat om een school, kinderdagverblijf, gezondheidsinstelling of een kantoor.

Verbeter binnen- klimaat
Verbeter binnenklimaat

Een beter binnenklimaat door kleine aanpassingen

Met de data die we verzamelen, gaan we op zoek naar pragmatische oplossingen. Wat zijn de conclusies die we kunnen trekken en hoe kunnen we zorgen voor een blijvend comfortabel binnenklimaat met kleine aanpassingen? Zo wordt de ventilatie in bestaande gebouwen vaak niet optimaal gebruikt met onnodig veel klachten tot gevolg.

Onze sensoren meten temperatuur, CO₂ en de relatieve luchtvochtigheid van een ruimte.

Hoe helpt Gydz met het verbeteren van het binnenklimaat?

Met real-time monitoring van het binnenklimaat is direct inzichtelijk hoe een locatie ervoor staat en waar verbeteringen aangebracht kunnen worden. We meten het binnenklimaat met draadloze sensoren. Deze sensoren meten temperatuur, CO₂ en de relatieve luchtvochtigheid van een ruimte. Door middel van één druk op de knop geeft ons Gydz binnenklimaatportaal inzicht in de kwaliteit van het binnenklimaat van het gebouw. Ook kunnen alarmen ingesteld worden als bepaalde waardes overschreden worden zodat op ieder moment het perfecte klimaat in het gebouw gegarandeerd kan worden. De alarmen zijn een seintje voor de gebruiker om bijv. een raam of deur open te zetten of de instellingen van de ventilatie aan te passen.

Binnenklimaat blijven monitoren

Voor het beste resultaat en inzicht monitoren we het binnenklimaat voor een langere periode. Zo hebben we genoeg data door de seizoenen heen. Ook kan er gekozen worden om het binnenklimaat continue te blijven monitoren. Iets dat bijvoorbeeld in klaslokalen al verplicht is.

Een comfortabel en gezond binnenklimaat om in te leren, zorgen, werken of wonen

Er zijn al verschillende klanten die onze hulp hebben ingeschakeld om het binnenklimaat van gebouwen te verbeteren. Lees hier de cases van: Servicebureau Kinderopvang en Stichting Prisma.

Ontdek onze diensten

Andere oplossingen

Op de hoogte blijven?

Volg eenvoudig
waar Gydz
mee bezig is
via LinkedIn

LinkedIn

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Neem contact op met
Cas

Of nemen wij contact op?

Bedankt, we nemen spoedig contact op!

Oei, er ging iets mis!
Neem contact met ons op via
info@gydz.nl