Als zorgorganisatie met meer dan 130 locaties streeft Prisma naar het aanbieden van een gezonde en duurzame woon-, werk en leefomgeving voor cliënten en medewerkers. Gydz ondersteunt Prisma bij het invullen van deze doelstellingen.
Ziekenhuizen en zorginstellingen hebben vanuit het klimaatakkoord de taak om in 2030 met elkaar 50% CO₂ reductie te realiseren, op weg naar een CO₂ vrije bedrijfsvoering in 2050. Wij ondersteunen zorgorganisaties hierbij en brengen in kaart hoe en wanneer je moet investeren in energiebesparende maatregelen om de klimaatdoelen van 2030 en 2050 te halen.
Slechte ventilatie zorgt voor een onprettige leef- of werkomgeving en werkt de verspreiding van ziektekiemen in de hand. We weten dat het meten van CO₂ een goede indicatie is voor de mate van luchtverversing en pleiten dan ook voor het toepassen van deze vorm van monitoring in strijd tegen de verspreiding van COVID-19.
De Gydz ClimaPro sensoren meten standaard CO2, temperatuur, relatieve vochtigheid en beweging. Maak kennis met deze sensoren en ontdek hoe ze werken.
Wist je dat wij bij Gydz ook kunnen ondersteunen in bezettingsgraadmonitoring? Wat houdt dit eigenlijk in? Vragen die aan bod komen in deze blog over een van onze nieuwste producten!
Op 3 juni 2024 opent de nieuwe ronde voor de DUMAVA-subsidie. Lees er hier meer over!
Door de alsmaar stijgende energieprijzen loont energiemonitoring meer dan ooit tevoren. Met energiemonitoring maak je energieverbruik inzichtelijk en kan onnodig verbruik goed opgespoord worden.

Op de hoogte blijven?

Volg eenvoudig
waar Gydz
mee bezig is
via LinkedIn

LinkedIn