Verminder energieverbruik

Waarom minder energie verbruiken?

Energie die niet gebruikt wordt, hoeft ook niet opgewekt of geïmporteerd te worden. Beter voor het klimaat en de portemonnee. De eerste stap op weg naar minder energie verbruik is inzicht in het verbruik. Dit krijgen we met energiemonitoring.

Wist je dat energiemonitoring voor veel gebouwen een erkende energiebesparende maatregel is?

Energiemonitoring staat op de Erkende Maatregelenlijst van de rvo met een terugverdientijd van 5 jaar. Met behulp van energiemonitoring wordt inzichtelijk wat het energieverbruik van een gebouw is. En nog belangrijker, waar liggen kansen om het energieverbruik en kosten te verlagen?

Verminder energie- verbruik
Verminder energieverbruik

Met een paar eenvoudige ingrepen valt er vaak al veel energie te besparen.

Gydz geeft inzicht in besparingspotentieel en alle handvaten om direct aan de slag te gaan. De eerste stap die we zetten, is het opsporen van onnodig verbruik. Denk aan verlichting die 's nachts aanstaat, de kloktijden van de thermostaat of randapparatuur die veel energie verbruikt. Laaghangend fruit noemen we dat, zonder ingrijpende en dure maatregelen.

Overzichtelijke rapportages geven inzicht in verbruik en kosten.

Hoe helpt Gydz met het verminderen van energieverbruik?

Wij doen er alles aan om het verminderen van energieverbruik zo eenvoudig mogelijk te maken. Ons portaal voor energiemonitoring biedt functionaliteiten die helpen bij het ontdekken van onnodig verbruik. Overzichtelijke rapportages geven inzicht in verbruik en kosten. Wij kijken mee om onnodig verbruik op te sporen en mogelijke besparingen te benoemen. Daarbij kijken we niet alleen naar de techniek maar ook naar de rol van de gebruiker van het gebouw.

Minder energie verbruik voor wonen, leren en werken

Er zijn al verschillende klanten die met onze tool en advies veel energie hebben weten te besparen. Benieuwd welke resultaten we behalen? Lees hier de cases van: SDW en Stichting Prisma.

Ontdek onze diensten

Andere oplossingen

Op de hoogte blijven?

Volg eenvoudig
waar Gydz
mee bezig is
via LinkedIn

LinkedIn

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Neem contact op met
Cas

Of nemen wij contact op?

Bedankt, we nemen spoedig contact op!

Oei, er ging iets mis!
Neem contact met ons op via
info@gydz.nl