Alles Plug en Play geregeld in één online portaal.

Energiemanagement

Het innovatieve energiemonitoringssysteem van Gydz vormt de basis voor het realiseren van energiebesparing, CO₂ reductie en een gezond binnenklimaat. Alles Plug en Play geregeld in één online portaal.

Met Gydz energiemanagement gaan we een stap verder dan alleen monitoring. Ieder gebouw heeft een eigen ‘energieprofiel’. Dit profiel zegt iets over hoe het pand gebruikt wordt en wanneer bijvoorbeeld verlichting of apparatuur aan staat. Wij gebruiken dit profiel om besparingen te kunnen benoemen. Ook vormt dit de basis voor de studie naar verder besparingspotentieel. We kijken bijvoorbeeld naar de optimalisatie van bestaande installaties en nemen medewerkers mee in bespaarmogelijkheden door het aanpassen van gewoontes. Uitgevoerde energiebesparende maatregelen worden ingevoerd in het portaal om zo het resultaat van de maatregel te meten.

Een besparing van 10-20% op energieverbruik is reëel.


Energiebesparingen vinden en concreet maken vereist kennis, ervaring en focus. Wij hebben al deze facetten in huis en helpen je hierbij graag. Wij zorgen voor de besparing zodat jij je kunt focussen op de bedrijfsvoering.

Wil jij dat wij actief aan de slag gaan om het besparingspotentieel van jouw gebouw in kaart te brengen? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem direct contact met ons op:

Neem contact op met
Cas
E-mail
E-mail via
Telefoon

Laat je gegevens achter en we helpen je op weg!

Bedankt, we nemen spoedig contact op!

Oei, er ging iets mis!
Neem contact met ons op via
info@gydz.nl
Zoek je een combinatie van onze diensten? Dat kan ook!