Energie Challenge: Stimuleren Van Duurzaam Gedrag
Een groenere mindset binnen je bedrijf en een team dat er ook naar handelt, wie wil dat nu niet? Tijd voor concrete acties!

Een groenere mindset binnen je bedrijf en een team dat er ook naar handelt, wie wil dat nu niet? We zien alleen vaak een gat tussen beide. Het belang van duurzaamheid is bij vele wel bekend maar daar naar handelen op de werkvloer is een uitdaging. Vaak ook omdat voor medewerkers niet duidelijk is wat de impact van dagelijkse handelingen zijn op energieverbruik.

Hoe groot is jullie gat?

Bij Gydz geven we eerst inzicht in de huidige stand van zaken. We vertalen technische termen zoals kWh verbruik en CO2 uitstoot naar begrijpelijke taal. Door middel van monitoring kijken we waar kansen liggen voor verduurzaming. We borduren verder op de duurzaamheidsambities die al gesteld zijn óf we bepalen samen een nieuwe route. Nadat we iedereen binnen het team inzicht hebben gegeven in de huidige stand van zaken en de ambities die zijn gesteld, hebben we duidelijk welk gat tussen wens en gedrag overbrugd moet worden.

Energie Challenge

Tijd voor concrete acties! We halen alles uit de kast om de medewerkers te prikkelen en dagen ze uit om energieverbruik te verminderen. Dat doen we door middel van een Energie Challenge. Door het verminderen van energieverbruik scoor je punten en die zijn online te volgen. In het Gydz portaal kan iedere maatregel die genomen is gevolgd worden waardoor medewerkers ook daadwerkelijk kunnen laten zien wat ze behaald hebben. De Challenges worden altijd op maat gemaakt en kunnen ingezet worden bij ieder type organisatie. Het is een laagdrempelige manier om draagvlak en betrokkenheid bij duurzame ambities te vergroten.

Bent u nieuwsgierig naar hoe een Energie Challenge binnen uw organisatie eruit zou kunnen zien? Neem dan vooral contact op met onze collega Cas de Roij via cas@gydz.nl of 013-3039090. Hij luistert met alle plezier naar uw verhaal en kijkt graag mee naar de mogelijkheden.

Ontdek onze diensten

Neem direct contact met ons op:

Neem contact op met
Cas

Laat je gegevens achter en we helpen je op weg!

Bedankt, we nemen spoedig contact op!

Oei, er ging iets mis!
Neem contact met ons op via
info@gydz.nl