Sustainable Development Goals voor duurzaamheid
Ben je als organisatie benieuwd hoe je een bijdrage kan leveren aan het behalen van de SDG doelen en dan met name op het gebied van duurzaamheid? We helpen je een stukje op weg.

De Sustainable Development Goals (SDG's), ook bekend als de Duurzame Ontwikkelingsdoelen, zijn bedoeld om wereldwijd sociale, economische en milieuproblemen aan te pakken. Er zijn 17 doelen vastgesteld om tegen 2030 armoede te verminderen en gelijkheid en duurzame ontwikkeling te bevorderen. Het uiteindelijke doel is om een betere wereld voor iedereen te creëren.

Ben je als organisatie benieuwd hoe je een bijdrage kan leveren aan het behalen van de SDG doelen en dan met name op het gebied van duurzaamheid? We helpen je een stukje op weg.

💚🌡 Doel 3 Goede gezondheid en welzijn:

Een aangenaam binnenklimaat verbetert het comfort, stimuleert de gezondheid en verhoogt de productiviteit en concentratie. Werk- en leeromgevingen met deze eigenschappen dragen bij aan het welzijn en de prestaties van medewerkers, bewoners of studenten. Een gezond binnenklimaat kan bereikt worden door binnenklimaat monitoring. Dit meet de temperatuur, relatieve vochtigheid en de luchtkwaliteit van een omgeving.

💰⚡ Doel 7 Betaalbare en duurzame energie:

Een eerste stap naar betaalbare energie is energie besparen. Dit kan door middel van energiemonitoring. Hierdoor wordt verbruik inzichtelijk en kan onnodig verbruik opgespoord worden. Daarnaast kan je kijken naar manieren om (nog) meer duurzame energie op te wekken.

🌍💪 Doel 13 Klimaatactie:

Als organisatie moet je een positieve bijdrage leveren aan het klimaat door actie te ondernemen om de doelen uit het klimaatakkoord te behalen. Het verminderen van CO2-uitstoot is hierbij essentieel. Dit kan door het uitvoeren van energiebesparende maatregelen waarbij het handig is om inzichtelijk te hebben hoeveel er bespaard kan worden per maatregel.

Ga aan de slag!

Door als organisatie actie te ondernemen voor deze 3 SDG doelen draag je bij aan een duurzamere toekomst. Wij kunnen daarbij helpen met binnenklimaat monitoring, energiemonitoring of adviezen over CO2-reductie voor een gebouw of zelfs een compleet gebouwportfolio. Zo maken wij gebouwen voor organisaties gezonder, energiezuiniger en winstgevender.

Ontdek onze diensten

Neem direct contact met ons op:

Neem contact op met
E-mail
Telefoon

Laat je gegevens achter en we helpen je op weg!

Bedankt, we nemen spoedig contact op!

Oei, er ging iets mis!
Neem contact met ons op via
info@gydz.nl