Vele scholen voorzien van onze Gydz sensoren

Met een Gydz® CO₂ meter maak je ieder klaslokaal beter!

De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest onze nieuwe ClimaPro sensoren te plaatsen bij onze klanten. Hiermee krijgen zij een overzichtelijke en stijlvolle binnenklimaatsensor en voldoen zij aan de eisen gesteld door het Bouwbesluit en de SUVIS regeling. De sensor meet niet alleen CO₂ maar geeft ook inzicht in de ruimtetemperatuur en relatieve luchtvochtigheid.

Wat maakt onze sensoren uniek?

Een goed voorbeeld hiervan is onze “Heppie Eppie”. De (meestal) vrolijke sprinkhaan geeft de gebruiker een snelle en interactieve blik in de huidige status van het binnenklimaat. Eppie voelt zich goed, matig of slecht en geeft zo aan of er actie ondernomen moet worden om het binnenklimaat te verbeteren.

Een tweede belangrijke indicator op de ClimaPro zijn de stoplichtlampjes. Klein in formaat en helder in kleur geven zij een directe indicatie van de binnenklimaat kwaliteit, zonder gebruikers af te leiden met felle lichtjes of geluiden.

De reacties van de eerste gebruikers zijn positief maar in sommige gevallen zien we dat het tonen van de CO₂ waarden bij docenten vragen oproept over (onvoldoende) ventilatiemogelijkheden. Ook daar helpt Gydz met raad en daad om zo goed mogelijk te ventileren binnen de bestaande mogelijkheden.

Onze sensoren zijn geschikt voor beheer op afstand, verzamelen centraal alle meetdata, zijn AVG proof én zorgen voor een overzichtelijke managementrapportage in een 24/7dashboard.

Nog geen CO₂ meter in uw schoolgebouw? Bestel hem vandaag nog en kies voor de Gydz sensor zonder sores!

Ontdek onze diensten

Neem direct contact met ons op:

Neem contact op met
Cas

Laat je gegevens achter en we helpen je op weg!

Bedankt, we nemen spoedig contact op!

Oei, er ging iets mis!
Neem contact met ons op via
info@gydz.nl