Veelgestelde vragen naamsverandering Klictix naar Gydz

Op deze pagina vind je de veelgestelde vragen over onze naamsverandering. Heb je nog een vraag die niet beantwoord is? Neem contact met ons op.

Waarom is Klictix van naam veranderd?

Klictix is in 2018 ontstaan als productnaam voor een monitoringstool van Klictet. Toen Klictix in 2019 een apart bedrijf werd, is er voor gekozen de naam Klictix te blijven voeren.

Klictix is sindsdien uitgegroeid tot een zelfstandige organisatie met een eigen identiteit. Onze producten en diensten zijn doorontwikkeld en zelfstandig in de markt gezet.

De laatste jaren is daarbij steeds meer de focus gelegd op een portfolioaanpak voor het verduurzamen van vastgoed. Dit noemen we de duurzaamheidsreis. De duurzaamheidsreis is de kern geworden van onze dienstverlening en wordt gecombineerd met energie- en binnenklimaatmonitoring.

De naam Klictix is bedacht als naam voor een monitoringstool en door de ontwikkeling van ons bedrijf past die naam niet meer. Daarom is het tijd voor een nieuwe naam die symbolisch is voor wie we zijn en wat we doen.

Wij zijn Gydz.

Duurzame en gezonde gebouwen voor iedereen, Gydz geeft richting.

Waarom is er gekozen voor Gydz?

Gydz weerspiegelt onze visie voor de toekomst en past bij ons als organisatie. We zijn een gids op de route naar verduurzaming. We helpen organisaties hun duurzaamheidsdoelstellingen te behalen door monitoring en advies. Samen bepalen we de eindbestemming en wij helpen je met de route ernaartoe.

Waar is Gydz verder mee bezig?

Gydz is volop bezig haar dienstverlening uit te breiden en digitaal te faciliteren. Zo bouwen en op dit moment een eigen klantportaal om De Duurzaamheidsreis van onze klanten compleet te kunnen faciliteren.

Daarnaast merken we dat klanten op verschillende manier bij ons terecht komen. Bijvoorbeeld door wettelijke verplichtingen, zoals de EML, EED of voor begeleiding van Green Deals of de uitvoering van eigen duurzaamheidsdoelstellingen. We willen onze klanten beter (en duidelijker) laten zien hoe deze onderwerpen met elkaar verbonden zijn en hoe Gydz kan helpen hier invulling aan te geven. Dat gaan we doen door aanpassingen aan onze website en platformen.

Ten slotte groeit Gydz ook in omvang en hebben we een nieuwe adviseur mogen toevoegen aan ons team.

Ook het adres is gewijzigd. Wat is het nieuwe adres?

Om de eigen identiteit van Gydz te benadrukken zijn we begin dit jaar verhuisd. We hebben een mooi nieuw kantoor in de Leerfabriek KVL in Oisterwijk.

Het adres is Almystraat 14 (Unit 44B), 5061PA in Oisterwijk.

Het kantoor is uitstekend bereikbaar met de trein en er is volop parkeergelegenheid in de buurt.

De buitenkant van ons nieuwe kantoor

Wat zijn de nieuwe facturatiegegevens?

Ons nieuwe emailadres voor facturen is: facturen@gydz.nl

Wat zijn de betaalgegevens?

Ons bankrekeningnummer is niet gewijzigd:

NL22 RABO 0351 3897 25

Vanaf nu is de tenaamstelling t.n.v. Gydz B.V.

Ik heb al eerder een factuur ontvangen vanuit Klictix, welke betaalgegevens kan ik gebruiken?

Ons bankrekeningnummer is niet gewijzigd, wel kan het zijn dat je een melding bij de bank ontvangt dat er een naamswijziging heeft plaatsgevonden. Facturen die op naam van Klictix zijn verzonden, mogen overgemaakt worden naar: NL22 RABO 0351 3897 25 t.n.v. Gydz B.V.

Verandert er iets aan de bestaande afspraken en/of contracten die gemaakt zijn onder de naam Klictix?

De afspraken en contracten afgesloten door Klictix blijven ongewijzigd. Enkel de statutaire naam van de organisatie is aangepast. Er is niets gewijzigd aan de structuur van de organisatie, het team of de aandeelhouders.

Wat zijn de nieuwe e-mailadressen?

De nieuwe e-mailadressen zijn voornaam@gydz.nl. We vragen je om dit e-mailadres vanaf nu te gebruiken. Mails naar de bestaande Klictix adressen zullen nog wel automatisch doorgestuurd worden naar de nieuwe Gydz e-mailadressen.

Verandert er iets m.b.t. de relatie met Klictet Advies b.v.?

Klictet is ons zusterbedrijf en dit blijft ongewijzigd. De korte lijntjes en samenwerking zullen blijven bestaan.

Heb je nog een vraag die niet beantwoord is?

Neem contact met ons op.

Ontdek onze diensten

No items found.

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Neem contact op met
E-mail
Telefoon

Ja, ik wil weten hoe wij als zorgorganisatie ons vastgoed kunnen verduurzamen!

Ik meld me aan voor het seminar:

Bedankt, we nemen spoedig contact op!

Oei, er ging iets mis!
Neem contact met ons op via
info@gydz.nl