CO₂ meter nodig? Kies voor een Gydz® sensor zonder sores!

De Rijksoverheid heeft subsidie vrijgemaakt voor scholen in het primair en voortgezet onderwijs om CO₂ meters aan te schaffen die helpen om de luchtkwaliteit in ieder klaslokaal te verbeteren. Via de Lumpsum wordt de aanschaf van CO₂ meters volledig vergoed en daarmee zet je als school een belangrijke stap om de luchtkwaliteit in elk klaslokaal in elk schoolgebouw te meten en waar nodig te verbeteren. Zet die belangrijke stap samen met Gydz®!


Gydz® ClimaPro meet kooldioxide in elk lokaal
Een gezonde luchtkwaliteit is onmisbaar om onder andere het risico op COVID-19 besmetting onder leerlingen en leerkrachten te verkleinen. Met een nauwkeurige CO₂ meter van Gydz® zorg je als school voor continue meting van de aanwezigheid van koolstofdioxide in ieder klaslokaal. De ClimaPro CO₂ meter voldoet aan alle SUVIS-richtlijnen en past daarmee binnen de regeling die de Rijksoverheid scholen biedt. Deze sensoren zijn bovendien geschikt voor beheer op afstand, verzamelen centraal alle data AVG-proof én zorgen voor een overzichtelijke managementrapportage in een 24/7 dashboard. Deze full service oplossing is een optimale investering in de verbetering van de luchtkwaliteit op iedere school.

 

Optimaal gebruik maken van de subsidiemogelijkheden?
Met de Gydz® ClimaPro haal je alles in huis om je schoolgebouw CO₂-proof te maken. Een team van specialisten staat klaar om je vragen omtrent de aanschaf en de implementatie van CO₂ sensoren te beantwoorden. Zij ondersteunen bij de uitvoering van de subsidieregeling en zorgen ervoor dat de juiste sensoren in alle klaslokalen komen te hangen.


Aanbod voor scholen: Gydz® ClimaPro

  • A-Klasse CO₂  binnenklimaatsensor met display en alarmfunctie
  • Registreert o.a. ook VOC, temperatuur en luchtvochtigheid
  • 100% Nederlands ontwerp en fabricaat

Vanaf € 133,- per stuk*

+ Inclusief draadloze installatie
+ Service en onderhoud op locatie in heel Nederland
+ Online 24/7 dashboard (MIS)
+ Data centraal (AVG) en veilig (EU)
+ Voldoet aan SUVIS-richtlijnen

*) Voorwaarden zijn van toepassing en vermelde stuksprijs is afhankelijk van afname.

Binnenklimaat monitoring voor het onderwijs
Gydz® is specialist op het gebied van management en monitoring van energieverbruik en binnenklimaat. Dankzij onze ervaring met de ontwikkeling en implementatie van beheersystemen, helpen we uiteenlopende bedrijven en organisaties zoals scholen in het primair en voortgezet onderwijs bij het creëren van een gezond binnenklimaat. Met onze hoogwaardige sensoren meten we de kwaliteit van het binnenklimaat. Daarnaast zorgt onze intelligente software voor een continue bewaking van de prestaties van alle geïnstalleerde sensoren én sturen we actief op het verbeteren van resultaten.


Wij staan voor je klaar!
Snel op de hoogte komen van wat Gydz® voor jouw school of onderwijsorganisatie kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend maatwerkadvies. Stuur een e-mail naar info@gydz.nl of laat een terugbelverzoek achter via www.gydz.nl/contact.


Met een Gydz® CO₂ meter maak je ieder klaslokaal beter!

Ontdek onze diensten

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Neem contact op met
Cas

Ja, ik wil weten hoe wij als zorgorganisatie ons vastgoed kunnen verduurzamen!

Ik meld me aan voor het seminar:

Bedankt, we nemen spoedig contact op!

Oei, er ging iets mis!
Neem contact met ons op via
info@gydz.nl