Prisma

Energiemanagement en Binnenklimaatmonitoring

Minder energieverbruik en een gezonder binnenklimaat

Stichting Prisma en Gydz werken al geruime tijd samen op het gebied van energie- en binnenklimaatmonitoring met het doel om een duurzame en gezonde omgeving te bieden aan cliënten en medewerkers. 

Het resultaat: 15% minder energieverbruik, dalende energiekosten en een gezond binnenklimaat.

Gydz ondersteunt Prisma met het monitoren van de energiestromen voor een groot deel van het gebruikte vastgoed. Het gaat hierbij niet alleen om de monitoring van het huidige energieverbruik maar ook om het identificeren van bespaarpotentieel en energiebesparende maatregelen. Die aanpak werkt!

De afgelopen jaren neemt het energieverbruik van Prisma gestaag af.

Ook het binnenklimaat van locaties wordt continue gemeten. Er worden 10 locaties gemonitord met in totaal ruim 50 draadloze sensoren. Alle metingen worden real-time weergegeven in het Gydz binnenklimaatportaal. Het portaal geeft inzicht in het verloop van temperatuur, relatieve vochtigheid en CO2. Door middel van deze metingen heeft Prisma op verschillende locaties actie ondernomen om het binnenklimaat te verbeteren. Bijvoorbeeld door het toepassen van koeling of een compleet nieuw ventilatiesysteem. Daarnaast helpt binnenklimaatmonitoring om de prestaties van klimaatinstallaties te toetsen waardoor onderhoudspartijen gerichter kunnen worden aangestuurd.

Hier meer over weten?

Neem contact op met
Rob

Of nemen wij contact op?

Bedankt, we nemen spoedig contact op!

Oei, er ging iets mis!
Neem contact met ons op via
info@gydz.nl